Fa'agasologa Togafitiga Fa'asagaga o Oloa Palasitika - Electroplating

O le togafitiga o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o se mea faʻapipiʻi ma se tasi pe sili atu mea faʻapitoa i luga o le mea e ala i metotia faʻaletino poʻo vailaʻau.Togafitiga i luga e mafai ona faʻaleleia foliga o oloa, faʻasologa, galuega ma isi vaega o le faʻatinoga.

Faʻaaliga: pei o lanu, mamanu, logo, susulu, ma isi.

Faʻamatalaga: e pei o le talatala, ola (lelei), streamline, ma isi;

Galuega: e pei o le anti-fingerprint, anti-scratch, faʻaleleia foliga ma foliga o vaega palasitika, faia le oloa e tuʻuina atu suiga eseese poʻo mamanu fou;faʻaleleia foliga o le oloa.

1

Electroplating:

O se faiga fa'agaioiga mo oloa palasitika e maua ai a'afiaga i luga.O foliga vaaia, eletise ma mea vevela o oloa palasitika e mafai ona faʻaleleia lelei e ala ile faʻaogaina o le eletise eletise, ma e mafai ona faʻaleleia le malosi faʻainisinia o luga.E tutusa ma le PVD, o le PVD o se mataupu faʻaletino, ma o le electroplating o se kemisi.Electroplating e masani ona vaevaeina i masini eletise eletise ma vai eletise.Shinland's reflector e masani ona faʻaaogaina le faʻagasologa o le masini eletise eletise.

Tulaga fa'apitoa:

1. Fa'aitiitia le mamafa

2. Fa'asao tau

3. Fa'aitiitiina polokalame masini

4. Faʻataʻitaʻiga o vaega uʻamea

Fa'agasologa o togafitiga pe a mae'a fa'apipi'i:

1. Pasivation: Ua faʻamaufaʻailogaina le pito i luga pe a maeʻa le faʻapipiʻiina e fausia ai se vaega mafiafia o aano.

2. Phosphating: Phosphating o le faʻavaeina lea o se ata phosphating i luga o le mea mata e puipuia ai le eletise eletise.

3. Valivali: E masani ona faʻaaogaina le lanu anodized.

4. Ata vali: fa'afefe se vaega o ata vali i luga o le pito

A maeʻa le faʻapipiʻiina, ona feulaina lea o le oloa ma tao.

O mea e manaʻomia ona faʻalogo i le mamanu pe a manaʻomia le faʻapipiʻiina o vaega palasitika:

1. O le mafiafia puipui le tutusa o le oloa e tatau ona aloese mai ai, ma le mafiafia puipui e tatau ona feololo, a leai o le a faigofie deformed i le electroplating, ma le adhesion ufiufi o le a matitiva.I le faagasologa, e faigofie foi ona faʻaleagaina ma mafua ai ona paʻu ese le ufiufi.

2. O le mamanu o le vaega palasitika e tatau ona faigofie ona demould, a le o lea, o le a toso pe sprained luga o le vaega plated i le taimi o demoulding faamalosia, po o le atuatuvale totonu o le vaega palasitika o le a aafia ma le malosi fusi o le ufiufi o le a. ia aafia.

3. Taumafai e aua neʻi faʻaogaina mea faʻapipiʻi uʻamea mo vaega palasitika, a leai o le a faigofie ona pala ia mea faʻapipiʻi i le taimi o togafitiga muamua.

4. O le pito i luga o vaega palasitika e tatau ona i ai se faʻailoga mataʻutia.


Taimi meli: Nov-04-2022