Fa'aaogāga o le Lamepa Tunnel

Fa'aaogāga o le Lamepa Tunnel

E tusa ai ma le tele o faʻafitauli vaʻaia o tunnels na matou faʻalauiloaina muamua, o loʻo tuʻuina atu manaʻoga maualuga mo le faʻamalamalamaina o le alalaupapa.Ina ia taulimaina lelei nei faafitauli vaaia, e mafai ona tatou uia vaega nei.

Fa'amalama alafuae masani ona vaevaeina i ni vaega se lima: vaega latalata, vaega ulufale, vaega suiga, vaega ogatotonu ma fafo vaega, e tofu i latou ma se galuega eseese.

Shinland linear reflector
2
Shinland linear reflector

(1) Vaega o aga'i atu: O le vaega o lo'o aga'i atu i le alavai e fa'asino i se vaega o le auala e latalata i le auala e ulufale ai.O loʻo i fafo atu o le alavai, o lona susulu e sau mai tulaga faʻanatura i fafo atu o le alavai, e aunoa ma se moli faʻapitoa, ae ona o le susulu o le vaega o loʻo latalata mai e fesoʻotaʻi vavalalata ma le moli i totonu o le alavai, e masani foi ona taʻua o se vaega moli.

(2) Vaega ulufale: O le vaega ulufale o le vaega muamua o moli pe a uma ona ulu atu i le alavai.O le vaega ulufale na taʻua muamua o le fetuutuunaiga vaega, lea e manaʻomia ai moli faʻapitoa.

(3) Vaega o suiga: O le vaega o suiga o le vaega moli i le va o le vaega ulufale ma le vaega ogatotonu.O lenei vaega o loʻo faʻaaogaina e foia ai le faʻafitauli fetuutuunai vaʻai a le avetaʻavale mai le maualuga o le susulu i le vaega ulufale i le maualalo o le malamalama i le ogatotonu.

(4) Vaega ogatotonu: A maeʻa le avetaʻavale e ui atu i le vaega ulufale ma le vaega o suiga, o le vaʻaiga a le avetaavale ua maeʻa le faʻagasologa o suiga pogisa.Ole galuega ole moli ile vaega ogatotonu ole mautinoa ole saogalemu.

(5) Vaega o fafo: I le ao, e mafai e le avetaavale ona faasolosolo malie ona fetuutuunai i le malamalama malosi i le alu ese e faʻaumatia ai le tulaga o le "pu paʻepaʻe";i le po, e mafai e le avetaavale ona iloa manino le foliga laina o le auala i fafo ma faʻalavelave i luga o le auala i totonu o le pu., ina ia faʻaumatia le "puʻu uliuli" faʻaalia i le alu ese, o le masani masani o le faʻaaogaina o moli auala e faʻaauau pea le moli i fafo atu o le alavai.


Taimi meli: Sep-17-2022