ЗА НАС

Shinland Optical е компанија со 20+ години искуство во оптика за осветлување.Во 2013 година, нашето седиште беше поставено во Шенжен Кина.Потоа ги насочуваме нашите напори во обезбедување на решенија за осветлување на оптиката на нашите клиенти со напредни и иновативни технологии.Сега, нашата услуга вклучува деловно осветлување, домашно осветлување, надворешно осветлување, автомобилско осветлување, осветлување на сцената и специјално осветлување итн. „Направете светлина да биде поубава“ е нашата компанија мисија.

Shinland Optical е национално претпријатие за висока технологија.Нашето седиште се наоѓа во Наншан, Шенжен, а нашиот производствен капацитет се наоѓа во Тонгсија, Донггуан.Во нашето седиште во Шенжен го имаме нашиот центар за истражување и развој и продажен/маркетиншки центар.Канцелариите за продажба се наоѓаат во Жонгшан, Фошан, Ксијамен и Шангај.Нашиот производствен објект Dougguan има пластично обликување, прекумерно прскање, вакуумско позлата, работилница за склопување и лабораторија за тестирање итн. за да произведе квалитетен производ за нашите клиенти.

ВЕСТИ

вести01

НАЈНОВ ПРОИЗВОД