TENTANG KAMI

Shinland Optical nyaéta parusahaan jeung 20+ taun pangalaman dina optik cahaya.Dina 2013 markas kami disetél di Shenzhen Cina.Saatos éta kami museurkeun usaha kami dina nyayogikeun solusi optik cahaya ka palanggan kami kalayan téknologi maju sareng inovatif.Ayeuna, jasa kami kaasup cahaya bisnis, cahaya imah, cahaya outdoor, cahaya otomotif, lampu panggung sarta cahaya husus jsb "Jieun Lampu janten Leuwih Geulis" nyaeta misi parusahaan urang.

Shinland Optical mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional.Markas kami aya di Nanshan, Shenzhen, sareng fasilitas manufaktur kami aya di Tongxia, Dongguan.Di markas Shenzhen kami, kami ngagaduhan pusat R&D sareng Pusat Penjualan / Pemasaran.Kantor Penjualan aya di Zhongshan, Foshan, Xiamen sareng Shanghai.fasilitas manufaktur Dougguan kami boga molding plastik, overspraying, vakum plating, assembling workshop jeung test lab jsb pikeun ngahasilkeun produk kualitas ka konsumén urang.

WARTA

news01

PRODUK TERBARU