PËR NE

Shinland Optical është një kompani me 20+ vite përvojë në optikën e ndriçimit.Në vitin 2013 selia jonë u ngrit në Shenzhen të Kinës.Më pas ne fokusojmë përpjekjet tona në ofrimin e zgjidhjeve optike të ndriçimit për klientin tonë me teknologji të avancuara dhe inovative.Tani, shërbimi ynë përfshin ndriçimin e biznesit, ndriçimin e shtëpisë, ndriçimin e jashtëm, ndriçimin e automobilave, ndriçimin e skenës dhe ndriçimin special etj. "Bëni dritën të jetë më e bukur" është misioni i kompanisë tonë.

Shinland Optical është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë.Selia jonë është e vendosur në Nanshan, Shenzhen, dhe objekti ynë i prodhimit ndodhet në Tongxia, Dongguan.Në selinë tonë në Shenzhen, ne kemi qendrën tonë të R&D dhe Qendrën e Shitjeve/Marketimit.Zyrat e shitjeve janë të vendosura në Zhongshan, Foshan, Xiamen dhe Shanghai.Objekti ynë i prodhimit Dougguan ka derdhje plastike, spërkatje të tepërt, pllakë me vakum, punëtori montimi dhe laborator testimi etj për të prodhuar produkte cilësore për klientët tanë.

LAJME

lajme01

PRODUKTI MË I FUNDIT