SL-II РЕФЛЕКТОР

 • SL-A-050J

  SL-A-050J

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 50,0мм В: 22,7мм Φ: 21,6мм
  Агол: 16°/22°/32°/38°/40°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-050K

  SL-050K

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 50,0мм В: 22,7мм Φ: 20,0мм
  Агол: 11°, 22°, 24°, 30°, 38°, 47°, 50°, 51°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-A-062B

  SL-A-062B

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 62,0мм В: 30,6мм Φ: 25,1мм
  Агол: 15°, 17°, 20°, 25°, 32°, 38°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-062A

  SL-062A

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 62,0мм В: 30,6мм Φ: 20,0мм
  Агол: 13°, 15°, 22°, 24°, 35°, 38°, 55°, 60°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-A-069C

  SL-A-069C

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 69,0мм В: 34,2мм Φ: 28,4мм
  Агол: 16°/22°/32°/38°/40°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-069D

  SL-069D

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 69,0мм В: 34,2мм Φ: 23,6мм
  Агол: 16°/22°/32°/38°/40°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-A-075E

  SL-A-075E

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар:Φ:75.0mm В:41.0mm Φ:28.4mm
  Агол: 13°, 19°, 28°, 34°, 39°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-075I

  SL-075I

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 75,0 mm В: 41,0 mm Φ: 23,6 mm
  Агол: 10°, 21°, 25°, 27°, 38°, 41°, 58°, 62°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-085B

  SL-085B

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 85,0мм В: 42,0мм Φ: 25,5мм
  Агол: 9°, 18°, 23°, 35°, 40°, 56°, 61°
  Примена: Лед светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-A-092C

  SL-A-092C

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар:Φ:92,0мм В:45,5мм Φ:31,0мм
  Агол: 11°, 15°, 23°, 37°, 40° Примена: LED светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-092D

  SL-092D

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 92,0 мм В: 45,5 мм Φ: 25,7 мм
  Агол: 8°, 12°, 22°, 38°, 42°, 57°, 60° Примена: LED светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

 • SL-A-110A

  SL-A-110A

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина
  Име на брендот: Шинланд
  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа
  Облик: Тркалезна
  Стил: оптички рефлектор за компјутер
  Боја: Вакум алуминиумско позлата
  Дијаметар: Φ: 110,0мм В: 53,0мм Φ: 31,0мм
  Агол: 9°, 15°, 22°, 24°, 35°, 40° Примена: LED светла
  Сертификација: ROHS, UL
  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник

123Следно >>> Страница 1/3