SL-D TIR објектив

 • Оптика TIR LENS SL-D-075DA SL-II 75mm

  Оптика TIR LENS SL-D-075DA SL-II 75mm

  Материјал: компјутер
  Агол на гледање (Fwhm): 15°, 24°, 38°
  Рефлективна ефикасност: 86%
  Димензии: Φ:75.0mm В:33.0mm Φ:26.7mm
  Температура на употреба: -20℃ +120℃

 • TIR објектив SL-D-035DA SL-II

  TIR објектив SL-D-035DA SL-II

  Материјал: компјутер
  Агол на гледање (Fwhm): 15°, 26°, 36°, 40°
  Рефлективна ефикасност: 87%
  Димензија: Φ: 35,0мм В: 17,6мм Φ: 12,0мм
  Температура на употреба: -20℃ +120℃
  Лого: Прилагодено остварливо

 • Оптички компјутерски објектив SL-D-050DA

  Оптички компјутерски објектив SL-D-050DA

  Материјал: компјутер
  Агол на гледање (Fwhm): 15°, 19°, 22°, 25°, 31°, 36°
  Рефлективна ефикасност: 86%
  Димензии: Φ: 49,6мм В: 21,6мм Φ: 21,5мм
  Температура на употреба: -20℃ +120℃

 • Аголен објектив со повеќекратен зрак SL-D-044DA

  Аголен објектив со повеќекратен зрак SL-D-044DA

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина

  Име на брендот: Шинланд

  Материјал: компјутер со оптичка класа, компјутер од оптичка класа

  Облик: Тркалезна

  Стил: оптички рефлектор за компјутер

  Боја: Вакум алуминиумско позлата

  Примена: LED светла

  Сертификација: ROHS, UL

  Пакување: Пакување отпорно на прашина, отпорно на удари, Пакување во послужавник