BABAGAN AWAKE DHEWE

Shinland Optical minangka perusahaan kanthi pengalaman 20+ taun ing optik cahya.Ing 2013 markas kita ana ing Shenzhen China.Sawise iku, kita fokusake upaya kanggo nyedhiyakake solusi optik cahya kanggo pelanggan kanthi teknologi maju lan inovatif.Saiki, layanan kita kalebu lampu bisnis, lampu omah, lampu ruangan, lampu otomotif, lampu panggung lan lampu khusus dll. "Make Light to Be More Beautiful" minangka misi perusahaan kita.

Shinland Optical minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.Kantor pusat kita dumunung ing Nanshan, Shenzhen, lan fasilitas manufaktur kita dumunung ing Tongxia, Dongguan.Ing markas Shenzhen, kita duwe pusat R&D lan Pusat Penjualan / Pemasaran.Kantor Penjualan dumunung ing Zhongshan, Foshan, Xiamen lan Shanghai.fasilitas Manufaktur Dougguan kita wis ngecor plastik, overspraying, vakum plating, assembling workshop lan lab test etc kanggo gawé produk kualitas kanggo pelanggan.

PAWARTA

news01

PRODUK TERBARU