banner

Производствени способности

Опрема и процес:

Шинланд воведе напредна опрема за подобро намалување на оптичкиот дизајн.CNC машина со пет оски, Германија Zeiss CMM мерна опрема.

Оптички дизајн

Оптички дизајн

Оптички дизајн

Оптички дизајн

Главна опрема за мувла и вбризгување

CNC машина со пет оски

Германија увезе CNC машински алати со 5 оски

Германија увезе CNC машински алати со 5 оски

Германија Zeiss CMM мерна опрема

Алатка

Машина за калапи со оптичко вбризгување

Вакуумска облога

Вакуумска обвивка

Производствена линија за галванизација

Производствена линија за галванизација

Оптичка инспекција

Комора за тестирање на ладен и топол шок

Тест кутија за постојана температура и влажност

Тестер за стареење со сол спреј

Повеќе

Шинландска сила

Shinland Optical е компанија со 20+ години искуство во полето на осветлување......

Контрола на квалитет

Ната го помина сертификатот за системот за квалитет ISO 9001:2015......

Производствени способности

Шинланд воведе напредна опрема за подобра редукција на оптичките......