banderolë

Aftësitë prodhuese

Pajisjet dhe procesi:

Shinland ka prezantuar pajisje të avancuara për dizajn optik të reduktimit më të mirë.Makina CNC me pesë akse, Pajisje matëse CMM Zeiss Gjermani.

Dizajn optik

Dizajn optik

Dizajn optik

Dizajn optik

Pajisjet kryesore të mykut dhe injektimit

Makina CNC me pesë akse

Gjermania importoi makineri CNC me 5 boshte

Gjermania importoi makineri CNC me 5 boshte

Gjermani Zeiss CMM Pajisje Matëse

Vegla pune

Makinë për formimin e injektimit optik

Veshje me vakum

Veshje me vakum

Linja e prodhimit të elektriklatimit

Linja e prodhimit të elektroplating

Inspektimi optik

Dhoma e testimit të goditjes së ftohtë dhe të nxehtë

Kutia e testimit të temperaturës dhe lagështisë konstante

Testues i plakjes me spërkatje të kripës

Më shumë

Forca Shinland

Shinland Optical është një kompani me 20+ vite përvojë në fushën e ndriçimit......

Kontrolli i cilësisë

Nata ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë ISO 9001:2015......

Aftësitë prodhuese

Shinland ka prezantuar pajisje të avancuara për reduktim më të mirë optik......