banner

Kapabilitas Produksi

Peralatan & Proses:

Shinland wis ngenalake peralatan canggih kanggo desain optik reduksi sing luwih apik.Mesin CNC limang sumbu, Peralatan Ukur Zeiss CMM Jerman.

Desain Optik

Desain Optik

Desain Optik

Desain Optik

Mould lan Injeksi Peralatan Utama

Mesin CNC limang sumbu

Jerman ngimpor alat mesin CNC 5 sumbu

Jerman ngimpor alat mesin CNC 5 sumbu

Jerman Zeiss CMM Alat Ukur

Perkakas

Mesin ngecor injeksi optik

Lapisan Vakum

Lapisan vakum

Lini Produksi Electroplating

Electroplating lini produksi

Inspeksi Optik

Kamar test kejut kadhemen lan panas

Kothak tes suhu lan kelembapan konstan

Salt spray aging tester

liyane

Shinland Strength

Shinland Optical minangka perusahaan sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing bidang pencahayaan......

Kontrol kualitas

Nata lulus sertifikasi sistem mutu ISO 9001:2015......

Kapabilitas Produksi

Shinland wis ngenalake peralatan canggih kanggo nyuda optik sing luwih apik.