banner

Kamampuhan Produksi

Parabot & Prosés:

Shinland parantos ngenalkeun alat canggih pikeun desain optik réduksi anu langkung saé.Mesin CNC lima sumbu, Jérman Zeiss CMM Alat Ukur.

Desain optik

Desain optik

Desain optik

Desain optik

Kapang jeung suntik Equipment Utama

Mesin CNC lima sumbu

Jérman ngimpor alat mesin CNC 5 sumbu

Jérman ngimpor alat mesin CNC 5 sumbu

Jérman Zeiss CMM Alat Ukur

Pakakas

Mesin suntik molding optik

palapis vakum

Palapis vakum

Jalur Produksi Electroplating

Jalur produksi Electroplating

Inspeksi optik

Tiis jeung panas kamar test shock

Kotak uji suhu sareng kalembaban konstan

Uyah semprot sepuh tester

Tambih deui

Shinland Kakuatan

Shinland Optical nyaéta parusahaan jeung 20+ taun pangalaman dina widang cahaya......

Kontrol kualitas

Nata lulus ISO 9001: 2015 sertifikasi sistem kualitas ......

Kamampuhan Produksi

Shinland parantos ngenalkeun alat canggih pikeun réduksi optik anu langkung saé ......