Lajme

 • SL-X Wallwash

  SL-X Wallwash

  Reflektori i larëse muri Shinland aplikim real, i cili ka shkëlqim të ulët dhe efikasitet të lartë.Të tregojë performancën më të mirë të dritës.
  Lexo më shumë
 • Seria e re e lenteve JY

  Seria e re e lenteve JY

  Shinland ka zhvilluar lente të reja të serisë JY, pika kryesore e shitjes është modeli i dritës së qetë dhe pa dritë të humbur, efikasitet të lartë dhe UGR të ulët.Kjo seri mund të përputhet me COB të sintonizuar me një dhe me ngjyra.
  Lexo më shumë
 • Seria e re e lenteve DG

  Seria e re e lenteve DG

  Shinland ka zhvilluar lente të reja të serisë DG, pika kryesore e shitjes është modeli i dritës së qartë dhe pa dritë të humbur, efikasitet të lartë dhe UGR të ulët.
  Lexo më shumë
 • Reflektorët e Serisë 20

  Reflektorët e Serisë 20

  Reflektori SL-X-Dimensionet e strukturës së jashtme Reflektorët e serisë 20-Pozicionimi i llambës dhe nënshtresës së aluminit 1.Llamba e sugjeruar:3030 2.Fuqia maksimale e një llambë të vetme:≦ 1W 3. Gama e tolerancës:+/- 0.1 mm 4.Vidha e specifikuar: M2.5 Një referencë për t...
  Lexo më shumë
 • Rondele muri

  Rondele muri

  Zakonisht, rondele e murit të tavanit instalohet në një pozicion të pjerrët për ta bërë sipërfaqen e integruar të zbehjes që lëshon dritë të përballet me sipërfaqen e paracaktuar të rrezatimit.Rrezet e dritës të emetuara nga pjesa e brendshme e skajit që lëshon dritë bllokohen lehtësisht nga struktura unazore e ...
  Lexo më shumë
 • Ftesë e Panairit Ndërkombëtar të Ndriçimit në Hong Kong (Edicioni i vjeshtës) 2023

  Ftesë e Panairit Ndërkombëtar të Ndriçimit në Hong Kong (Edicioni i vjeshtës) 2023

  Panairi Ndërkombëtar i Ndriçimit në Hong Kong (Edicioni i vjeshtës) do të mbahet në Hong Kong Mirë se vini në stendën e vizitës Shinland në 3CON-001 më 27 deri në 30 tetor.
  Lexo më shumë
 • Përdorni reflektorët e rrugës për të maksimizuar dukshmërinë

  Përdorni reflektorët e rrugës për të maksimizuar dukshmërinë

  Ndriçimi i duhur i jashtëm është thelbësor kur bëhet fjalë për sigurinë e shtëpisë.Por nuk ka të bëjë vetëm me marrjen e dritës së mjaftueshme, ka të bëjë edhe me mënyrën se si drita shpërndahet.Këtu janë të dobishëm reflektorët.Reflektorët janë aksesorë që mund t'i shtohen ndriçimit ...
  Lexo më shumë
 • Ftesë e Panairit të Ndriçimit në Poloni 2023

  Ftesë e Panairit të Ndriçimit në Poloni 2023

  Shfaqja e 30-të Ndërkombëtare Tregtare e Pajisjeve të Ndriçimit do të mbahet në Varshavë, Poloni, Mirë se vini në stendën vizitore të Shinland në Hall3 B12 në datat 15-17 Mars!
  Lexo më shumë
 • Zero Shkëlqim: Bëni ndriçimin më të shëndetshëm!

  Zero Shkëlqim: Bëni ndriçimin më të shëndetshëm!

  Ndërsa kërkesat e njerëzve për cilësinë e jetës, ndriçimi i shëndetshëm po merr gjithnjë e më shumë vëmendje.1 Përkufizimi i shkëlqimit: Shkëlqimi është shkëlqimi i shkaktuar nga shpërndarja e papërshtatshme e shkëlqimit në fushën e shikimit, ndryshimi i madh i shkëlqimit ose kontrasti ekstrem në hapësirë ​​ose kohë.Për të dhënë...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i Downlight

  Aplikimi i Downlight

  Dritat e poshtme përdoren zakonisht në hapësirat rezidenciale dhe komerciale, pasi ato ofrojnë një burim drite të gjerë dhe të pavëmendshëm që përdoret shpesh për të nxjerrë në pah disa veçori në një dhomë.Ato përdoren shpesh në kuzhina, dhoma të ndenjes, zyra dhe banjo.Dritat e poshtme ofrojnë një...
  Lexo më shumë
 • SL-X Wall Washer Kundër shkëlqimit

  SL-X Wall Washer Kundër shkëlqimit

  Mbështetja kundër shkëlqimit të larës së murit të tavanit duhet të instalohet në mënyrë të pjerrët në mënyrë që të bëjë modelin e dritës drejt sipërfaqes së paracaktuar të rrezatimit.Një pjesë e modelit të dritës bllokohet lehtësisht nga struktura unazore e ndriçuesit, duke rezultuar në një zonë të vogël pikash dhe të dobët ...
  Lexo më shumë
 • Gëzuar Krishtlindjet!

  Gëzuar Krishtlindjet!

  Ju urojmë ju dhe familjen tuaj Gëzuar Krishtlindjet dhe një Vit të Ri të begatë!
  Lexo më shumë