Galuega a le Tunnel Lamp

Led Tunnel lamepa e masani ona faʻaaogaina mo tunnels, aʻoaʻoga, faleteuoloa, nofoaga, metallurgy ma falegaosimea eseese, ma e sili ona talafeagai mo laufanua o le taulaga, laupapa faʻasalalau, ma faʻailoga fale mo le faʻamalamalamaina o moli.

O mea taua e mafaufauina i le faʻamalamalamaina o le auala e aofia ai le umi, ituaiga laina, ituaiga auala, i ai poʻo le leai o auala savali, fausaga o auala fesoʻotaʻi, saoasaoa o le mamanu, le tele o taavale ma ituaiga o taavale, ma isi mea, ma mafaufau foi i le malamalama lanu moli, moli, faatulagaga. .

Galuega a le Tunnel Lamp

O le malamalama lelei o le fa'apogai malamalama LED o se fa'ailoga autu e fua ai le lelei o lona fa'apogai moli.E tusa ai ma manaoga moni omoli tunnel LED, o le faʻaogaina o le malamalama e manaʻomia e oʻo atu i se tulaga faʻapitoa e faʻafetaui ai manaʻoga o le sui o lamepa sodium masani ma moli halide uʻamea mo moli auala.

1. O alavai masani e iai fa'afitauli fa'apitoa fa'apitoa nei:

(1) Aʻo leʻi ulu atu i le alavai (aso): Ona o le eseesega tele i le susulu i totonu ma fafo o le alavai, pe a vaʻavaʻai mai fafo o le alavai, o le a vaʻaia se "puʻu uliuli" i le faitotoa o le alavai.

 

(2) Ina ua uma ona ulufale i totonu o le alavai (ao): A uma ona ulufale se taavale i se alavai e le o pogisa tele mai fafo susulu, e manaʻomia se taimi patino e vaʻai ai i totonu o le alavai, lea e taʻua o le "adaptation lag" fa'alavelave.

 

(3) Tunnel exit: I le ao, pe a ui atu se taavale i se alavai umi ma agai atu i le ulufafo, ona o le maualuga maualuga o le susulu mai fafo o loʻo vaʻaia e ala i le ulufaʻatasi, o le alu i fafo e foliga mai o se "pu paʻepaʻe", lea o le a faʻaalia tele. malosi pupula, po o le faafeagai lea o le ao, ma o le mea e te vaai i ai i le ulufafo o le alavai e le o se pu susulu ae o se pu uliuli, ina ia le mafai e le avetaavale ona iloa le laina foliga o le auala i fafo ma faʻalavelave i luga o le auala.

 

O loʻo i luga o faʻafitauli ia e manaʻomia le faʻaleleia atili i le mamanu o le lamepa tunnel ma ia aumaia se faʻaaliga lelei mo le avetaavale.

 

 

 


Taimi meli: Sep-16-2022