ʻO Zero Glare: E hoʻomaʻamaʻa i ke kukui!

E like me nā koi o ka poʻe no ka maikaʻi o ke ola, ʻoi aku ka nui o ka nānā ʻana o ke kukui olakino.

1 Ka wehewehe ʻana o ka ʻālohilohi:

e1

ʻO ka ʻālohilohi ka ʻōlinolino i hana ʻia e ka hāʻawi ʻana i ka mālamalama kūpono ʻole i ke kahua o ka hihiʻo, ka ʻokoʻa ʻālohilohi nui a i ʻole ka ʻokoʻa loa i ka lewa a i ʻole ka manawa.No ka hāʻawiʻana i kahi hiʻohiʻona maʻalahi,ʻo ka lā i ke awakea a me ka mālamalama mai nā kukuna kiʻekiʻe o nā kaʻa i ka pō he'ālohilohi.Hiki ke hoʻomaopopo wale ʻia ka ʻālohilohi: kukui ʻālohilohi.

2 ʻO nā pōʻino o ka ʻālohilohi

ʻO ka ʻālohilohi kahi haumia māmā maʻamau.Ke hoʻopā ka maka o ke kanaka iā ia, e hoʻoulu ʻia ka retina, e hoʻoulu ai i ka manaʻo o ka vertigo.Eia kekahi, ʻo Glare no ka mālamalama ikaika, a e hoʻopilikia ʻia ka ʻike i kekahi ʻano i loko o kahi ʻālohilohi no ka manawa lōʻihi.

Hoʻomaʻamaʻa ʻia a ʻike ʻia paha nā kumu kukui o loko, a komo ka ʻōlinolino nui a kūpono ʻole paha i nā maka o ka poʻe, a laila e hoʻomālamalama ʻia.

Ma keʻano laulā, hiki i ka ʻālohilohi ke hoʻoulu i ka ʻālohilohi, dizziness, irritability, hopohopo, a hoʻopau i ke ʻano o ka uaki olaola.

3 ʻAla ʻAle

e2

Hoʻomaka maʻamau ka hoʻomalu ʻana i ke kukui o loko me ka hoʻolālā ʻana o nā kukui.1. Ua hūnā ʻia ke kumu kukui i loko o ka ipu hohonu, a ua hūnā ʻia ke kukui ʻālohilohi i loko o ke kino kukui;2. Hoʻohana ʻia ka reflector e kānana i ke aniani ʻelua;3. E hoʻonui i ke kihi shading e hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka maikaʻi a me ka hōʻoluʻolu o ka mālamalama, a hana i kahi ʻoi aku ka maikaʻi.puni kukui.

e3


Ka manawa hoʻouna: Feb-28-2023