Le Eseesega i le va o le Down Light ma le Spot Light

wps_doc_0

O le eseesega i le va o moli lalo ma moli vaʻaia o le moli lalo o moli faʻavae, ma o le faʻamalamalamaina o moli o loʻo i ai se lagona manino o le faʻatulagaina e aunoa mae aunoa ma le Matai Luminaire.

1. COB:

Down Light: Ose moli mafolafola, ma lolovaia o loʻo faʻaaogaina e fai ma moli autu.O le avanoa atoa o le a susulu.E masani ona faʻaaogaina i potu malolo, alalaupapa, balconies, ma isi. O le faʻapogai malamalama o moli lalo e masani lava e le mafai ona fetuʻunaʻi i le tulimanu, ma o le mamanu o le moli e tutusa, o le fufuluina o le puipui e leai se aʻafiaga o le mauga pe leai foi.

Spot Light: Faʻaaoga i taimi uma COB mo le fufulu puipui, faʻamaonia le faʻamoemoega teuteu ma fatuina se siosiomaga.O le puna malamalama e masani ona fetuutuunai i le tulimanu, ma o le malamalama e matua taulaʻi ma e iai se lagona o le faʻatulagaina.

2. Su'ega Autu:

Malamalama i lalo: Fa'alaiti avefe'au tulimanu.

Spot Light: Beam angle 15°,24°,36°,38°,60° etc.

Eseese Beam Angles e ese le lelei o le malamalama.

15 °: Faʻamalama tutotonu, faʻamalama faʻamautu, talafeagai mo mea faʻapitoa.

24°:O le ogatotonu e susulu, fufulu puipui manino, talafeagai mo le potu malolo, potumoe, suʻesuʻega.

36°: Nofoaga malu, talafeagai mo le potu malolo, potumoe, suʻesuʻega.

60 °: Tele moli nofoaga, faʻaaogaina mo alalaupapa, umukuka, faletaele, ma isi.

3.A'afiaga e tetee atu i le pupula:

Malamalama i lalo: O le aʻafiaga o le faʻafefe o le lapoʻa lapoʻa e vaivai, e masani lava e ala i le faia o pu loloto e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le faʻafefe ma faʻaleleia le malamalama atoa o avanoa.

Malamalama: O le laʻititi laʻititi o le faʻalava, o le malamalama sili atu, ma le pu loloto e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻamalama.


Taimi meli: Oke-13-2022