Electroplating faiga o vaega taavale

Electroplating faiga o vaega taavale

Fa'avasegaga ole fa'aeletise mo vaega ta'avale
1. Ufiufi teuteu
I le avea ai o se logo poʻo se teuteuga o se taʻavale, e manaʻomia le i ai o se foliga susulu pe a uma le eletise, se toniga ma faʻamaopoopo lanu lanu, faʻalelei lelei, ma lelei le faʻafefe.E pei o faʻailoga taʻavale, taʻavale, uili, ma isi.

2. Ufiufi Puipui
E manaʻomia lelei le faʻafefeteina o vaega, e aofia ai le faʻapipiʻiina o le zinc, faʻapipiʻi cadmium, faʻapipiʻi taʻitaʻi, uʻamea zinc, uʻamea taʻitaʻi.

3. Fa'apipi'i Fa'atino
E masani ona faʻaaogaina, e pei o: faʻapipiʻi apa, faʻapipiʻi kopa, faʻapipiʻi taʻitaʻi-apa e faʻaleleia ai le malosi o le faʻaogaina o vaega;u'amea fa'apipi'i ma chromium e fa'aleleia le tele o vaega;u'amea siliva e fa'aleleia ai le fa'auluina o u'amea.

Electroplating faiga o vaega taavale

Fa'avasegaga fa'agasologa fa'aeletise fa'apitoa

1. Tusia

Etching o se auala e aveese ai oxides ma 'ele oloa i luga o le pito i luga o vaega e ala i le faʻaaogaina o le faʻamavaeina ma le togiina o vaifofo acidic.O uiga o le faiga etching taavale e aofia ai: o le saoasaoa o le gaosiga e saosaoa ma tele le vaega tele.

2. Uamea

Zinc coating e fai si mautu i le ea, o loʻo i ai le faʻatuatuaina o le puipuiga mo le sila ma le tau maualalo.E pei o se loli lapopoa, o le vaega pito i luga o vaega u'amea o le 13-16m², faʻamauina mo le sili atu i le 80% o le aofaʻi o vaega faʻapipiʻi.

3. Kopa po'o le alumini eletise eletise

O mea palasitika electroplating alu i roughening galuega togitogiga, i luga o le mea palasitika corrodes mai microscopic pores, ona electroplacting le alumini i luga.

O le uamea e masani ona faʻaaogaina mo taʻavale e faʻaaogaina e fai ma mea teuteu faʻavae.O le fa'ata pito i fafo e susulu, fa'ata maualuga, lelei fa'afefete, ma e masani ona fa'aaogaina mo ta'avale maualuga.

Fa'avasegaga fa'agasologa fa'aeletise fa'apitoa

Taimi meli: Nov-18-2022