Fa'afefea ona Filifili Beam Angel?

E faapefea1

Filifili moli e aunoa ma le moli autu, lea e le gata e mafai ona maua ai aafiaga moli ae faʻaalia ai manaʻoga taʻitoʻatasi.O le aano o le liuminaire e le o autu o le faʻasalalauina o moli, ma o moli e sili ona faʻaaogaina.

1. Le eseesega i le va o moli ma lalo

O a moli i lalo ma moli moli?E mafai ona iloa mai le faʻamatalaga o le eseesega tele i le va o moli lalo ma moli vaʻaia o le faʻasalalauina o le malamalama.

2. O le a le tulimanu ave

Le faʻamatalaga o le CIE International Lighting Committee ma Saina National Standard GB: I luga o le vaalele o loʻo i ai le axis beam, o le ogatotonu e ui atu i luma o le moli o le axis, ma le maualuga i le va o le 50% o le tumutumu tutotonu. malosi mama.

3. A'afiaga fa'amalama fa'atasi ai ma tulimanu fa'alava eseese

Talu ai e fa'ata'itū moli, o le a le a'afiaga o itu eseese o le malamalama?O pito masani o le ave o le 15 tikeri, 24 tikeri, ma le 36 tikeri, ma o mea e seasea maua i le maketi e 6 tikeri, 8 tikeri, 10 tikeri, 12 tikeri, 45 tikeri, 60 tikeri.

E faapefea2

4. Fa'afefea ona filifili le tulimanu ave o le moli

A o matou faia le mamanu o moli, sa matou fetaiaʻi ma le tele o moli faʻapipiʻi i luga o taualuga e fa itu vaiti, ma o le mamao i le va o moli ma le puipui sa i totonu ole 10cm.Afai e le filifilia lelei moli o loʻo pipii i le puipui, o le a faigofie ona faʻaalia se vaega, ma o le a le lelei le malamalama.E masani lava, afai e faʻatapulaʻaina tulaga ma o le moli e latalata tele i le puipui, i lenei tulaga, o le auala laveai o le filifilia lea o se faʻailoga lautele (> 40 °), ona tatau lea ona laʻititi le tatalaina o le moli.

O le mataupu faavae o le faʻatusatusaina o faʻamalama o le avanoa atoa e faapea afai e te manaʻo i se avanoa ma se siosiomaga faʻamalamalama lelei, e le mafai ona e faʻalagolago i naʻo le tasi le faʻailoga.E mafai ona matou faʻapipiʻiina moli nofomau e tusa ai ma le 5: 3: 1, 5 36 tikeri + 3 24 tikeri + 1 15 tikeri, o lea o le a le leaga le aafiaga malamalama.


Taimi meli: Tes-19-2022