Malamalama i lalo ma moli moli

O moli lalo ma moli o moli e lua e foliga tutusa pe a uma ona faʻapipiʻi.O a latou auala faʻapipiʻi masani o loʻo faʻapipiʻiina i le taualuga.Afai e leai se suʻesuʻega poʻo se sailiga faʻapitoa i le faʻamalamalamaina o mamanu, e faigofie ona faʻafememeaʻi manatu o le lua, ona maua ai lea o le faʻamalama e le o le mea na e faʻamoemoeina pe a uma ona faʻapipiʻi.

1. Fa'aaliga ese'esega i le va o lalo ma moli va'aia

E loloto le paipa moli

Mai le faʻaaliga, o le moli o loʻo i ai se fausaga faʻalava, o lea o le moli atoa o le moli e iai se aafiaga loloto.E foliga mai e mafai ona iloa le tulimanu o le lamepa ma lopa molī, e pei o le tino moli o le moliuila sa faaaoga i nuu i tua i aso ua mavae.

Malamalama i lalo ma moli moli 1

▲ moli

E mafolafola le tino i lalo

O le moli i lalo e tutusa ma le moli faʻalo, lea e aofia ai se ufimata ma faʻapogai malamalama LED.E foliga mai e leai se lamepa, ae na o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe.

Malamalama i lalo ma moli moli 2

▲ moli lalo

2. Malamalama lelei le eseesega i le va o lalo ifo ma le malamalama

Fa'asalaina puna malamalama

O le moli va'aia o lo'o i ai le fa'atulagaina o le fa'ailoga ave.O le puna malamalama o le a faʻapitoa.O le a faʻatumauina le moli i se tasi vaega, ma o le a susulu atili ma susulu atili le malamalama.

Malamalama i lalo ma moli moli 3

▲ o le faʻapogai malamalama o le faʻamalama o loʻo tuʻufaʻatasia, lea e talafeagai mo moli laʻititi o le puipui pito i tua.

O moli i lalo o loʻo tufatufaina tutusa

O le faʻapogai malamalama o le moli lalo o le a vavae ese mai le laulau i le siʻosiʻomaga, ma o le a sili atu le salalau o le malamalama, ae sili atu le tutusa, ma o le a susulu lautele ma lautele le malamalama.

Malamalama i lalo ma moli moli 4

▲ o le faʻapogai malamalama o lalo moli e faʻasalalau ma toniga, lea e talafeagai mo moli nofoaga tetele.

3. O fa'ata'ita'iga o le fa'aogaina o le malamalama i lalo ma le malamalama e eseese

Lafoa'i talafeagai mo puipui pito i tua

O le faʻapogai malamalama o le moli e faʻapipiʻi faʻapitoa, lea e masani ona faʻaaogaina e tuʻu ese ai le mamanu o se nofoaga patino.E masani ona fa'aoga ile puipui pito i tua.Faʻatasi ai ma le faʻatusatusaina o le moli, o foliga ma ata teuteu i luga o le puipui pito i tua e faʻaalia ai le faʻamalamalamaga o le avanoa i le susulu ma le pogisa, mauoa i luga ole laiga, ma sili atu le faʻamalamalamaina o faʻailoga mamanu.

Malamalama i lalo ma moli moli 5

▲ o le ata tautau i luga o le puipui pito i tua o le a sili atu le matagofie ma le malamalama.

Lafo i lalo e talafeagai mo moli

O le faʻapogai malamalama o le downlight e fai si faʻasalalau ma tutusa.E masani ona faʻaaogaina i faʻaoga tetele i totonu o alalaupapa ma leai ni moli autu.O le moli toniga e faʻamalamalamaina ai le avanoa atoa ma vateatea, ma e mafai ona suitulaga moli autu e avea o se punavai malamalama fesoasoani mo moli avanoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le mamanu o le potu malolo e aunoa ma se moli autu, e ala i le tufatufaina tutusa i lalo o moli i luga o le taualuga, e mafai ona maua se malamalama malamalama ma le mafanafana e aunoa ma se moli tele.E le gata i lea, i lalo o le faʻamalamalamaina o le tele o punaoa malamalama, o le potu malolo atoa o le a sili atu le susulu ma sili atu le mafanafana e aunoa ma ni tulimanu pogisa.

Malamalama i lalo ma moli moli 6

▲ o le faʻalo faʻapipiʻi i lalo e aunoa ma se moli autu o le a faʻamalamalamaina ai le avanoa atoa ma le agalelei.

I se avanoa e pei o le alalaupapa, e masani lava ona i ai faʻalava i luga o le faʻalo o le alalaupapa.Mo le lelei o mea faʻalelei, o le taualuga e masani ona faia i luga o le faʻalo o le alalaupapa.O le alalaupapa ma le taualuga e mafai ona faʻapipiʻiina i le tele o moli natia i lalo e fai ma mea moli.O le fa'atulagaina o moli fa'amalama o lalo o le a fa'apupulaina ai fo'i le alalaupapa e sili atu le susulu ma le limafoa'i, e aloese ai mai lagona va'aia o le fa'atosina e mafua mai i le alalaupapa la'ititi.

Malamalama i lalo ma moli moli 7

▲ lalo moli o loʻo faʻapipiʻiina i le avanoa avanoa e fai ma moli, e susulu, aoga ma faʻalelei.

I le aotelega, o le eseesega i le va o le moli ma lalo ifo: muamua, i foliga vaaia, o le moli e foliga loloto ma e iai le faʻalava, ae o le moli lalo e foliga mafolafola;Lona lua, e tusa ai ma le faʻamalamalamaina o le malamalama, o le faʻapogai malamalama o le moli e faʻapipiʻi faʻapitoa, aʻo le faʻapogai o le malamalama e tutusa lelei;Mulimuli ane, i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le moli e masani ona faʻaaogaina mo le puipui pito i tua, aʻo faʻaogaina le moli i lalo mo le alalaupapa ma le faʻaogaina tele e aunoa ma ni moli autu.


Taimi meli: Iuni-14-2022