Sada 2 LED svetiel Energizer TAC-300 EDC -

Amazon teraz ponúka 2-balenie Energizer TAC-300 EDC s Prime Shipping za 10,80 USD alebo pri objednávkach nad 25 USD.Nezabudnite si odstrihnúť kupóny na stránke za túto cenu.Táto 55% zľava, ktorá sa zvyčajne cení na 24 USD, predstavuje nové historické minimum a prvý významný pokles ceny.Každé z týchto svetiel je vypnuté, vrátane batérie CR123, so svetelným výkonom viac ako 300 lúmenov vo vysokom režime a viac ako 35 hodín výdrže batérie v nízkom režime.Hliníková konštrukcia pre letecký priemysel v kombinácii s odolnosťou proti vode IPX4 znamená, že baterku môžete s istotou nosiť so sebou, či je slnečno alebo daždivo.Baterka má na sebe dokonca klip, takže ju môžete mať vždy pripravenú a kedykoľvek si ju ľahko vziať.K dispozícii je dokonca aj stroboskopický režim, ak potrebujete niekoho upútať, aby vás jasne videl aj z diaľky.Čítaj viac.
Pokiaľ ide o cenovku 11 dolárov, je nepravdepodobné, že by ste v tejto ponuke alebo pod ňou našli tašku na baterky podobnej kvality.Ak si nepotrebujete kupovať dve LED svietidlá Energizer TAC-300, jedno môžete získať len za 9,50 USD.Toto svetlo sa dokonca dodáva v ružovom zlate so všetkými rovnakými špecifikáciami ako vyššie.Súčasťou je aj batéria CR123 s rovnakým klipom, pripravená na použitie.
Ak chcete rozšíriť svoje EDC, sledujeme ponuku skladacieho vreckového noža Smith & Wesson na historickom minime 9,50 USD. Ak chcete rozšíriť svoje EDC, sledujeme ponuku skladacieho vreckového noža Smith & Wesson na historickom minime 9,50 USD. Если вы хотите расширить свой EDC, мы отслеживаем сделку по складному Smith карманногодножу карманномуронежоне низкой цене в 9,50 долларов. Ak chcete rozšíriť svoje EDC, sledujeme ponuku skladacieho vreckového noža Smith & Wesson za historicky nízku cenu 9,50 USD.如果您希望扩展您的EDC,我们正在跟踪Smith & Wesson 折叠小刀的交易,价格厚七价格与丆仆仃仏与丆 9,50 . Smith & Wesson 折叠小刀的交易,价格为9,50 Если вы хотите расширить свой EDC, мы отслеживаем предложения складных ножейойцзеконпрейо Smith & Wesson е в 9,50 долларов. Ak chcete rozšíriť svoje EDC, sledujeme ponuky skladacích nožov Smith & Wesson na historicky najnižších 9,50 USD.V otvorenom stave je nôž dlhý 8,3 palca, no čepeľ má len 3,6 palca tejto veľkosti.Ďalšou možnosťou je 7,50 $ Kershaw Cinder a tento nôž je oveľa menší.


Čas odoslania: 01.09.2022