ʻO ka Energyzer TAC-300 EDC 2 LED Light Set -

Ke hāʻawi nei ʻo Amazon i ka Energizer TAC-300 EDC 2-pack me Prime Shipping no $10.80 a i ʻole ma nā kauoha ma luna o $25.Mai poina e ʻoki i nā coupons ma ka ʻaoʻao ma kēia kumukūʻai.Kūʻai maʻamau i $24, ʻo kēia 55% hoʻemi e hōʻailona i kahi haʻahaʻa haʻahaʻa hou i nā manawa āpau a me ka hāʻule kumu nui mua.Ua pio kēlā me kēia mau kukui, me ka pākaukau CR123, me ka puka māmā ma luna o 300 lumens ma ke ʻano kiʻekiʻe a ma luna o 35 mau hola o ke ola pākaukau ma ke ʻano haʻahaʻa.ʻO ke kūkulu ʻana i ka alumini aerospace-grade i hui pū ʻia me ka pale wai IPX4 ʻo ia ka mea hiki iā ʻoe ke lawe wiwo ʻole i ke kukui me ʻoe, inā he lā a ua.Aia nō i ke kukui uila he clip ma luna, no laila hiki iā ʻoe ke mākaukau a lawe maʻalahi i kēlā me kēia manawa.Aia kekahi ʻano strobe inā pono ʻoe e hopu i ka manaʻo o kekahi i hiki iā lākou ke ʻike maopopo iā ʻoe ma kahi mamao.Heluhelu hou aku.
I ka hiki ʻana mai i kēlā hōʻailona kumu kūʻai $11, ʻaʻole paha ʻoe e ʻike i kahi ʻeke kukui uila like ʻole ma lalo a i ʻole ma lalo o kēia kuʻikahi.Inā ʻaʻole pono ʻoe e kūʻai i ʻelua mau kukui LED Energizer TAC-300, hiki iā ʻoe ke loaʻa hoʻokahi no $9.50 wale nō.Hele mai kēia kukui i ke gula rose me nā kikoʻī like a pau e like me luna.Hoʻokomo pū ʻia kahi pākaukau CR123 me ka pahu like, mākaukau e hoʻohana.
Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻonui i kāu EDC, ke ʻimi nei mākou i kahi kuʻikahi ma ka Smith & Wesson Folding Pocket Knife ma kāna haʻahaʻa haʻahaʻa he $9.50. Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻonui i kāu EDC, ke ʻimi nei mākou i kahi kuʻikahi ma ka Smith & Wesson Folding Pocket Knife ma kāna haʻahaʻa haʻahaʻa he $9.50. Hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa inoa ma ka EDC, a laila e hoʻopaʻa inoa iā Smith & Wesson i kēlā me kēia helu 9. Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻonui i kāu EDC, ke ʻimi nei mākou i kahi kuʻikahi ma ka Smith & Wesson Folding Pocket Knife ma kāna kumu kūʻai haʻahaʻa he $9.50.如果您希望扩展您的EDC,我们正在跟踪Smith & Wesson 折叠小刀的交易,价格为9.50 美元从有。 Smith & Wesson 折叠小刀的交易,价格为9.50 Hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa inoa ma ka EDC, a me ka hoʻopaʻa inoa ʻana iā Smith & Wesson ma ka helu 9,50. Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻonui i kāu EDC, ke ʻimi nei mākou i nā makana pahi pelu ʻo Smith & Wesson i ka manawa haʻahaʻa $9.50.Ke wehe ʻia, he 8.3 ʻīniha ka lōʻihi o ka pahi, akā he 3.6 ʻīniha ka nui o ka pahi.ʻO kekahi koho ʻo ka $7.50 Kershaw Cinder a ʻoi aku ka liʻiliʻi o kēia pahi.


Ka manawa hoʻouna: Sep-01-2022