Ho'āʻo Mahana o Reflector

Ho'āʻo Mahana o Reflector

No ka hoʻohanaʻana i ka COB, e hōʻoia mākou i ka mana hana, nā kūlana hoʻonā wela, a me ka mahana o ka PCB e hōʻoia i ka hana maʻamau o ka COB, i ka wā e hoʻohana ai i ka reflector, pono mākou e noʻonoʻo i ka mana hana, nā kūlana wela a me ka mahana o ka reflector.E hōʻoia i ka hana maʻamau o nā reflectors.E pili ana i ka ho'āʻo wela o ka reflector, pehea mākou e hana ai?

1.Reflector Drilling

ʻO ka wili ʻana

E wili i kekahi puka liʻiliʻi me ka nui o ka 1mm i loko o ka reflector.ʻO ke kūlana o kēia puka liʻiliʻi kahi kokoke loa i ka lalo o ka reflector a kokoke i ka COB.

2. Thermocouple paʻa

Thermocouple paʻa

Wehe i ka welau wela o ka ana wela (K-Type), e hele i loko o ka lua o ka mea hoʻomanaʻo, a hoʻopaʻa me ke kāpili i ʻole e neʻe ka uea thermocouple.

3. Pena

Pena

E hoʻopili i ka pena keʻokeʻo ma kahi ana wela o ka uea thermocouple e hoʻomaikaʻi i ka pololei o ke ana ʻana.

ʻO ka mea maʻamau, ma lalo o ke ʻano o ke sila a me ke ana mau ʻana, e hoʻopili i ke kuapo thermometer no ke ana ʻana a hoʻopaʻa i ka ʻikepili.

Pehea ka pale wela o ka reflector Shinland?

4.Thermometer

Thermometer

Hana ʻia ʻo Shinland optical reflector i nā mea plasticized i lawe ʻia mai Iapana.Loaʻa iā UL_HB, V2, a me ka hōʻoia kū'ē UV.Hoʻokō ia i nā koi o EU ROHS a me REACH, a loaʻa iā ia ka pale wela o 120 °C.I mea e wāwahi ai i ka wela o ka huahana, a hāʻawi i kahi koho maikaʻi loa no nā mea kūʻai aku, ua hoʻohui ka Shinland reflector i nā mea pale wela kiʻekiʻe a hana i nā hoʻokolohua.


Ka manawa hoʻouna: Sep-29-2022