LED-gitterbelysning

Levetiden for LED-grillLyset afhænger hovedsageligt af solid-state lyskilden og den drivende varmeafledningsdel.Nu har LED-lyskildens levetid nået mere end 100.000 timer.Med den kontinuerlige udvikling af LED-teknologi og popularisering af applikationsteknologi, i drevet og Varmeafledningen har grundlæggende nået en ideel tilstand.Levetiden for højkvalitets LED-spotlights på markedet når som udgangspunkt 10.000-50.000 timer, hvilket er næsten 10-50 gange så meget som almindelige halogenspots.

Produktets strømbesparelse er helt op til 80 %, og det er næsten vedligeholdelsesfrit.Der er intet problem med hyppig udskiftning af dele, og de omkostninger, der spares på omkring et halvt år, kan veksles til omkostningerne.Den grønne og miljøvenlige elektriske halvlederlyskilde har blødt lys og rent spektrum, hvilket er gavnligt for arbejdernes synsbeskyttelse og fysiske sundhed.

LED-gitterbelysning

Afordel

1. Ultra-lav varmeudvikling af LEDgrill lampe: den maksimale overfladetemperatur på LED-lampekoppen er kun omkring 50 grader, selvom den røres ved hånden, vil den ikke føles meget varm, hvilket er relativt sikkert og pålideligt;dette viser også lysenergien fra LED-gitterlampen Høj konverteringsrate og højere effektivitet.2. LED-gitterlys er super energibesparende: LED-gitterlys kan spare 90 % af elomkostningerne.At sætte et LED-gitterlys i gang eller gang kan bruges som permanent lys, med lavt strømforbrug og høj lyseffektivitet.3. LED-gitterlys er super miljøvenligt: ​​det bruger en lavspændingskonstant strømforsyning, og der er intet ultraviolet lys i lyset, og der er ingen elektromagnetisk bølgeinterferens.4. Ultralang levetid for LED-gitterlys: Levetiden for LED-gitterlys er 10 gange så lang som almindelige glødelamper og halogenlamper, og den kan lyse kontinuerligt i 50.000 timer.5. LED-gitterlyset er smukt og elegant: LED-gitterlyset er lavet af krystalklare LED-lampeperler, og udseendet er lavet af høj termisk ledningsevne aluminiumslegeringsskal, som ikke kun har god luftgennemtrængelighed, men også er tynd, kompakt og moderigtigt, og er også en god dekoration.


Posttid: Dec-02-2022