Shinland Reflector, URG

De fleste tror at blending er blendende lys.Faktisk er denne forståelsen ikke særlig nøyaktig.Så lenge det er en spotlight vil den være blendende, enten det er lyset som sendes direkte ut av LED-brikken eller lyset som reflekteres av reflektoren eller linsen, folks øyne vil føles blendende, svimle og ukomfortable når de ser direkte.Den korrekte betydningen av antirefleks er at det ikke er blendende når folk ser det fra siden, og det er ikke noe perifert lys som trenger gjennom øynene.

Shinland reflektor

Årsaker til blending

1Høyden på reflektoren er ikke nok til at LED-brikken kan sees direkte av øynene.

2Presisjonen til reflektorformen er ikke høy nok, og galvaniseringsoverflaten er ikke jevn nok, noe som fører til at lyset ikke reflekterer i henhold til designet, og vil komme inn i øynene for å forårsake gjenskinn.

Effektive løsninger

1Øk skjermingsvinkelen til armaturen når skjermingsvinkelen til armaturen er større enn 30°, kan det effektivt forhindre gjenskinn.

 

2.Designtilpasset antireflekstilbehør for armaturer, som tverrrefleksgitter, bikakenett, antireflekslister, Shinlandanti-glarm trimhar forskjellig størrelse,fra 30 mm diameter til 115 mm diameter, som er designet for armatur i forskjellige størrelser.Og Shinland antireflekslister har 12 forskjellige farger, for eksempel Sliver, matt svart, matt hvit... Det kan gi Systematic produkter løsninger for rom med høye krav til antirefleks.

anti-glarm trim

Innleggstid: 21. oktober 2022